WELCOME TO MELANIENORSKOV.COM

Indlæg sponsoreret af cti party

Fotograf: Mathilde Boe

HI LOVERS,

Jeg har været spændt på dette øjeblik og set frem til det i flere måneder! Jeg håber i er mindst lige så pjattet med mit nye design som jeg selv. Og så er jeg så glad for alle de flotte billeder jeg har fået taget til bloggen af den fantastiske fotograf Mathilde Boe.

Hvorfor ikke mere itsmemelanie.dk?
Tilbage i oktober 2012 da jeg åbnede min blog lavede jeg stadig reality tv, og mit henblik med bloggen var at skrive om reality og mit liv i det. Da jeg prøver så vidt muligt at få folk til at glemme min tv optræden, da jeg ikke ønsker at blive forbundet med det, følte jeg også at jeg trængte til et helt nyt navn. - En helt ny begyndelse!
Jeg ønsker ikke at være anerkendt for min tv optræden, da det ikke var min rigtig personlighed. Jeg ønsker at være anerkendt for min blog, for det er her i ser den rigtige mig!

Jeg glæder mig til at lukke jer mere ind i mit liv, så i kan lære mig bedre at kende og omvendt. Og så glæder jeg mig helt vildt til at dele endnu mere af min passion for Beauty og Fashion.

Det bliver et helt nyt univers! MIT univers & jeg håber i vil tage ligeså godt imod det, som jeg vil forsøge at åbne det for jer.

Masser af kærlighed fra mig til jer!

Synes godt om

Kommentarer

Jacob
,
Smukke vidunderlige pige. Med hjertet på rette sted
Jacob
,
Smukke vidunderlige pige. Med hjertet på rette sted
melanienorskov.com
,
Årh tak skat.<3 Du er den sødeste i verden!
melanienorskov.com
,
Årh tak skat.<3 Du er den sødeste i verden!