☆Welcome to "The Beauty Diary"☆

Velkommen til min "nye" blog - The Beauty Diary, som jeg har glædet mig helt vildt til at fortælle jer om, og ikke mindst vise jer! Min blog har været meget bred og det har gjort den tildels 'rodet'. Da jeg for ca. et år siden startede min blog, var mit mål med den egentlig bare at fortælle hvem jeg var og give jer et indblik i mit liv. Jeg vil stadig bevare den del af min blog, men har samtidig også valgt at fokusere mere på de ting som jeg brænder rigtig meget for at lave og som jeg er dygtig til.(Man må godt rose sig selv lidt engang imellem, hihi.)
Min blog er blevet delt op i følgende kategorier:
☆- Beauty
☆- Hair
☆- Makeup
☆- Fashion
☆- Life of M
I min Beauty kategori, vil jeg skrive om forskellig hudpleje, kropspleje, min kost og træning og andre lækre skønhedstips.
Hair vil komme til at indeholde almindelig indlæg og videoblogs/tutorials, omkring hårpleje og styling. Alt dette vil komme til at foregå i samarbejde med min frisør Kongestolen og med særligt fokus på hårprodukter fra milk_shake.
En af de ting jeg brænder allermest for her i livet er Makeup! Jeg ønsker at dele ud af al min viden og erfaring omkring dette, og vil derfor lave en masse makeup-tutorials til jer med inspiration, tips & tricks. Det glæder jeg mig helt vildt til!
Fashion vil ALTID være en del af mit liv! Og vil selvfølgelig derfor stadig uploade outfits og andet fashion inspiration.
Jeg ønsker stadig i skal være "en del" af mit liv, og vil derfor stadig gerne give jer et indblik i the life of M. Her kan i altid følge med i forskellige personlige updates.
Jeg er så glad for mine nye billede og ikke mindst min nye header, som er taget af den vanvittigt dygtige fotograf Rune, Pika Foto. Han har været en kæmpe hjælp, for at jeg kunne få min "nye" blog på benene, og jeg er SÅ taknemmelig!! I kan se mere til hans arbejde HER- Makeup og styling er lavet af mig selv(håret er sat med en lille hånd fra Kongestolen).
// hud: primer fra GOSH, Pro Longwear Foundation fra MAC, complete coverage concealer palette fra e.l.f., pressed powder fra e.l.f., contour fra Sleek // øjne: The colossal volum express fra Maybeline, au natural eyeshadow palette fra Sleek, gel eyeliner fra Fashion Secret. // læber: læbestift fra e.l.f. // negle: CHANEL Le vernis MNG. //
Mine lyserøde makeup pensler er fra Sigma. VIRKELIG de bedste i verden, er så glad for dem! De kan købes HER
- Hold øje med bloggen imorgen, der vil jeg afsløre det projekt jeg har arbejdet på sammen med min frisør! - og kan afsløre nu, at i skal sætte et kryds i kalenderen d.5 December, og være på vagt - for det er meget få pladser! Så kan jeg vidst heller ikke afsløre mere.

Håber i er ligeså begejstret for min nye blog som jeg selv, & at i glæder jeg mindst ligeså meget som mig til alle min fremtidige indlæg, tutorials etc. LOVE YOU!

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer

Anne
,
Stort tillykke, glæder mig til at følge med! 😊