Well done!

Som i alle ved, var det Idag dommedag!(p.s. Jeg eeeeeeelsker at blogge på min nye iPad!).. Jeg er blevet målt og vejet Idag, for at se hvor langt jeg når med min træning. Så jeg har bare prøvet at holde vægten så langt nede som muligt hele dagen, ved at dyrke en masse cardio og holde mad og væske nede. Siden sidste vejning og måling som er 3-4uger siden, har jeg tabt 2kg. Min vægt er nu nede på 56.8kg. Well done! Tror godt jeg kunne have gjort det bedre, men på trods af hvordan jeg har 'levet' i de her uger, er det faktisk ret godt. Min fedtprocent er faldet med 1% - hvilket jeg er ret stolt af. Og den vigtigste del er de tabte centimeter. Hvis du ønsker at tabe dig og blive stram, er det meget bedre at måle dig end at veje dig. Og det er altså fordi at muskler vejer mere end fedt og det kan derfor være svært at se fremskridt i sin træning. Derimod kan man altså ved at måle sig se, at man 'mister' fedtet. Og jeg har altså mistet 22,5 centimeter samlet på hele kroppen.. Oh, im proud! Så det går helt sikkert den rigtig vej, og der giver en rigtig meget motivation at se sort på hvidt at man har gjort fremskridt. Det kan godt være svært at se når man kigger på sig selv hver dag..
Apropos træning, så snakkede jeg igår om det med at få hård hud i hænderne når man styrketræner med fri vægt, thats not very feminine! Jeg har verdens sødeste kæreste, som jeg har 8måneders dag med Idag<3 Yaaaay! Men han har givet mig de fedeste træningshandsker i sort og pink(og course). Glæder mig så meget til at prøve dem imorgen!
...Nighty Night Lovers

Synes godt om

Kommentarer

Emma
,
Hvilken størrelse har du købt denne i?https://www.facebook.com/photo.php?fbid=327047874097678&set=a.202289366573530.50611.200982353370898&type=1&theater