WHAT I WORE: DUFF LASHES EVENT

Indeholder tilknyttede links

​Hej Beauties.

Jeg fik så stor efterspørgsel på mit look jeg havde på til Duff Lashes for en lille måned siden, som blev afholdt i forbindelse med lanceringen af deres musthave kit og at de nu forhandles i stort set alle Matas butikker - så mega sejt gået af dem og jeg ELSKER deres vipper, så det kommer slet ikke bag på mig at de er blevet så successfulde med deres brand.

Det er sjældent at jeg har så meget makeup på som den dag og også sjældent at jeg har vipper på, men elsker når der er anledning til at give den gas, hehe. Jeg lavede et look med rigtig mange brændte/varme nuancer fra Anastasia Beverlyhills Modern Renaissance palette (er virkelig glad for kvaliteten på hendes øjenskygger).

Min base og eyes var holdt pretty simple, så fokus var på øjne og vipper. Som altid, havde jeg min Double Wear foundation på, min contour palette fra Kat Von D (never want to live without it! og den har altså holdt siden jeg arbejdede i Sephora), min favourite highlighter fra Becca: Vanilla Quartz, som også rigtig mange af jer har spurgt på. Det er virkelig in i makeup verden at skabe et "healthy skin from within" glow og det gør den her virkelig! elsker når highlighters bliver "naturlige" på huden, selvom Jacob stadig ikke kunne forstå hvorfor jeg skulle skinne så meget på kindbenet på mine billeder, but he just doesnt get it! haha.

Jeg elsker let optegnede, bushy brow, og det look opnår jeg bedst (med selvfølgelig well-groomed brows) og Anastasias clear brow gel og brow wiz.

På læberne havde jeg Urban Decays Naked lipliner på og min YNDLINGS gloss fra Buxom: SANDY.

I må endelig sige til hvis i har yderligere spørgsmål til looket, det kan godt blive et mega langt indlæg hvis man skal forklare alt step by step, haha.

Stort kys til jer.

Synes godt om

Kommentarer