You want it? Work for it!

I har ikke hørt noget om min træning i meeeget lang tid efterhånden.. Og det er der en særlig grund til. Jeg kørte lidt for død i træning og kylling til sidst, at jeg stoppede lidt med det.. Begyndte mere bare at spise hvad jeg ville, men trænede dog stadig. Bare ikke så meget som jeg plejede. Der er rigtig mange af jer som er interesserede i min træning og kost, og det kan jeg godt forstå! For man vil jo gerne rive alle gode kost og træningsråd til sig hvor man kan. Det gør jeg også selv! Når det så er sagt, er jeg så småt begynde at træne ordenligt igen og holder mig helst fra de søde sager. Jeg har ikke specifikt en plan jeg fører ligenu, men holder bare igen med kalorierne. But trust me! Its so haaaard! Jeg ELSKER slik og søde sager, but my body doesnt! Og sådan er det altså desværre bare, man må bare se det i øjnene og tage sig sammen! Det jeg har brug for er motivation, et los bagi og et kostprogram jeg kan følge slavisk. - Mit kommende mål er at jeg lige skal smide et par kilo(i al fald blive lidt slankere), og strammes op.

... Jeg har fundet en personligtræner og diætist, som er sindssygt dygtig! De resultater som hendes klienter har opnået på få uger, er helt vildt. Så jeg har rigtig meget tiltro til hende og jeg glæder mig helt vildt til at komme igang! - Jeg mister også hurtigt motivationen, hvis jeg ikke kan se synlige resultater, derfor har jeg også valgt denne personligetræner/diætist, da hun som sagt er vanvittigt dygtig til at skabe gode resultater på kort tid. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor meget gas man selv giver den.
Jeg kan også bedre lide at det er en kvinde, da hun jo selvfølgelig kender bedre til en kvindes kost og træning, af egen erfaring, i forhold til en mand(or else something would be wrong :D). Når jeg starter på mine programmer, vil jeg blogge det til jer stort set dagligt, så i kan få lov til at følge min udvikling! Glæder mig rigtig meget til det!
You want it? Work for it!
[caption id="attachment_715" align="aligncenter" width="980"]
Nuværende træningsform[/caption]

Synes godt om

Kommentarer