ZARA HOME JEWELRYBOX

Jeg døde lige 10000 gange da jeg fik mit smykkeskrin fra Zara home. Jeg manglede virkelig noget pænt til at opbevare mine dyre smykker i, og faldt for dette smykkeskrin i glas. Det er bare så fint, feminint, tidsløst og så ser det vildt dyrt ud.

Jeg fik det i julegave - sort of, det er faktisk en meget sjov historie. Jeg havde egentlig ønsket mig helt vildt mange køkkenting i julegave og da Jacob ikke vidste hvad han skulle ønske sig, sagde jeg at han ligesom også kunne ønske sig nogle køkkenting. Så sagde Jacob at det gad han altså ikke, sådan noget ville han bare købe når vi fik en ny lejlighed, han ville hellere have noget han sådan selv kunne bruge. Så tænkte jeg selvfølgelig 'Fandme nej, så gider jeg da heller ikke ønske mig noget så død sygt som køkkenting', men da jeg meddelte det til min familie, var det for sent. Jeg fik så det vildeste køkkenredskab som både var en håndmixer, stavblender, løghakker og jeg ved ikke hvad.. Det var så smart, og nok også rigtig godt at have i sit køkken, men min ufornuftige hjerne synes selvfølgelig at den skulle byttes, og så kunne jeg købe mig dette fine smykkeskrin og min øreringe fra Tory Burch. Så tak mor - og resten af min søde familie. hihi

Jeg synes bare det er vigtigt at man får noget som man bliver glad for og man ved at man får brugt. Er det ikke rigtigt?

Jeg var faktisk også så heldig at der var 30% på Zara home da jeg bestilte mit smykkeskrin, så tror kun jeg gav 350kr for det - det er bare så fint i virkeligheden og er faktisk meget større irl end jeg fornemmede det på billederne. Dog gav jeg 150kr i fragt, hvilket jeg synes var fuldstændig vanvittigt, det er nok fordi det er meget boligting og det vejer jo lidt mere end tøj og sko.

Synes godt om

Kommentarer

Monia,
Ej hvor er det bare virkelig fint <3, det ønsker jeg mig .....
magdalinda.dk
Monia,
Ej hvor er det bare virkelig fint <3, Det må jeg skrive på min ønskeliste
magdalinda.dk