NEW HAIRCOLOR?

COLORS OF FALL

DSC02404DSC02399DSC02326DSC02387Hej Ladies.

Der er mega stress på lige pt og sket meget indenfor den sidste uge. Vores udlejer udmeldte nemlig at han var nødsaget til at sælge sin lejlighed, så vi var nødt til at flytte ud. Vi havde egentlig frist til 1/12, men er allerede blevet tilbudt en 3vær næsten lige ved siden af hvor vi på nu. Så, vi skal være ude inden d1, så vi ikke skal betale husleje 2 steder. STRESS!! For vi har intet pakket ned og jeg skal arbejde, så Jacob må flytte selv.

Anyways, lige en kort update herfra og så et lækkert efterårs outfit med min lækre taske fra Prelovedluxury.dk og den insanely lækre fur fra Rosa Noa, som virkelig bare er et efterårs musthave og den er så lækker!!

Toodles – jeg skriver igen når jeg er flyttet, haha.

I’m Wearing:

Fur: Rosa Noa
Louis Bag: Prelovedluxury.dk
Boots: Toga Pulla
Blouse: CS#15 by CASHOT
Leather pants: DEPECHE

4 kommentarer

 • Tyree

  If you are interested in topic: earn online india ink prep – you should read about Bucksflooder first

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tyree

  If you are interested in topic: earn online india ink prep – you should read about Bucksflooder first

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Childbirth Classes Phoenix AZ

  Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its niche. Good blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Childbirth Classes Phoenix AZ

  Have you ever considered about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything. However imagine if you added some great visuals or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this website could certainly be one of the most beneficial in its niche. Good blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW HAIRCOLOR?