4 ADVENT GIVEAWAY L'OREAL STEAMPOD

MODTAG DIN NYE UP! I PAKKEBOKS

https://www.youtube.com/watch?v=kVSfENY36es

Sponsoreret indlæg

Har du nogensinde tænkt på hvordan det ville se ud hvis man fik sendt en bil med posten? Her har du svaret.

Honestly så er jeg faktisk en person som er ret afhængig af mit posthus og er især stor fan af pakkebokse, fordi at så kan jeg hente mine pakker når det passer mig. Jeg er oftest på farten og skal nå en masse ting og når derfor heller ikke at hente mine pakker i tide, indimellem.
Jeg er selv mega afhængig af offentlig transport da jeg arbejder forskellige steder i Nordsjælland og nogle gange tager det altså bare 3x så lang tid som hvis jeg kørte – jeg har derfor også stærkt overvejet at få mig en bil op til flere gange og har haft en UP! Op og vende. Den har en perfekt str til mig og føles stadig som en rigtig bil!

Som han også nævner i reklamen, er det nye tider og vi er nødt til at følge med dem – både dagligvarer og almen online shopping er så let tilgængeligt for os, så hvorfor skal det ikke også være let for os at købe en bil? Nu kan du få leveret din nye Up! NÆSTEN lige til døren, det er da også en julegave at give ??

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 ADVENT GIVEAWAY L'OREAL STEAMPOD