KARRIERE UPDATE: ET NYT KAPITEL

HUD – UPDATE

img_4015

//Rings: Talleruphus//Nails: Sally Hansen//

Hej mine kære.

Det er tid til en lille hud update, da der er sket lidt siden sidst i hørte fra mig hvad det angår, da jeg jublede over at jeg var akne-fri. Jeg jubler stadig! Og det skal lige siges at jeg jo var lidt nervøs for om det ville vende tilbage men det er det (7/9/13) ikke endnu. Da jeg blev akne-fri startede jeg også på min swiss skin roller, til at få mine ar væk. Jeg har siden januar rullet i en uge og holdt pause i en uge på skift. Jeg kan godt se der er sket noget men desværre ikke så meget som jeg havde ønsket (har ladet mig fortælle at jeg måske også har stresset min hud lidt), men nu skal jeg prøve noget nyt og jeg glæder mig virkelig meget! En smuk hud er virkelig en stræben for mig, især fordi det aldrig rigtig er noget jeg synes jeg har haft og nu har jeg alle muligheder for det.

Alfa Omega Klinikken

For lidt siden faldt jeg over blogger, Iliridas video om hendes besøg hos Alfa Omega Klinikken hvor hun har fået de her serum8 behandlinger. Ilirida har også lidt af akne, så hun har derfor været en stor hjælp og ikke mindst trøst for mig da jeg var igennem selv samme forløb. Ilirida har fået så smukt et resultat og jeg tog derfor kontakt til Mitte(hende som har behandlet Ilirida) på Alfa Omega Klinikken og bookede en konsultation.

Jeg var inde hos Mitte i fredags hvor hun tog billeder af min hud og kiggede på den for at vurdere hvilken behandling jeg skal have. Hun sagde også nogle ret vilde ting såsom at hun kunne se hvilken side jeg sov på pga. asymmetrien i mit ansigt and ladies, hun sagde jeg skulle passe på med at tygge tyggegummi fordi så får man meget brede kæbemuskler og det er ikke så feminint(note to self). Vi blev enige om at jeg skal have serum8 behandlinger og at jeg nok skal regne med en 3-4 behandlinger. Derudover får hun også nogle nye produkter hjem fra USA her sidst i marts som jeg skal prøve – i am very excited! Vi aftalte dog at jeg først starter på produkterne når jeg kommer hjem fra USA da det er nogle meget slaviske steps og så har jeg jo heller ikke plads når jeg kun skal have håndbagage med, hehe.

Jeg skal have min første serum8 behandling d.22 marts og jeg er virkelig spændt! Jeg er faktisk bare blevet en lille smule i tvivl om det er en god ide inden jeg skal på ferie? jeg ved godt jeg skal have faktor 50 på og det rør mig ikke, men skal man mon vente?(rejser 24 april), hvad tænker i? Glæder mig ihvertfald til at holde jer up to date og til at vise resultaterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KARRIERE UPDATE: ET NYT KAPITEL