MIT RÅD HVIS DU TABER HÅR

JEG HAR ALLEREDE VÆRET TIL MIN ANDEN SCANNING

Dette indlæg indeholder sponsoreret indhold

Hej mine kære.

Det er virkelig gået hurtigt siden jeg fik min Invisalign bøjle på, det er allerede 5 måneder siden og der er virkelig sket store fremskridt med mine tænder. For et par uger siden blev jeg færdig med mit første sæt bøjler, og var inde hos smiledesigns for at få nr2 scanning, til næste hold skinner. Ligenu går jeg uden bøjle og sover kun med den om natten, ind til jeg får de nye.

Der mangler stadig noget korrektion i undermunden, og mine fortænder vil jeg også stadig gerne have rettet lidt mere op. Herudover vil jeg også gerne have lidt rotation på den tand ved fortænderne. Det er sjovt at jeg i starten ikke synes at mine tænder i overmunden var skæve, og hvor meget det så alligevel har gjort at få dem rettet. Mine tænder rykker sig utroligt godt ifølge min plan, dette kan være meget individuelt, men jo yngre man er, jo nemmere er de at rykke. Her i anden omgang skal jeg nok have 10-15 skinner mere, og så håber jeg på at jeg er ved at været færdig, så jeg kan få lavet konturer, bleget og skiftet mit plast. Jeg glæder mig så meget til at se det færdige resultat, synes allerede det er blevet så fint! What do you Think? Husk at Smiledesigns tilbyder en uforpligtende forkonsultation, hvor du får vist hvad de kan gøre for dit smil.

Næste indlæg

MIT RÅD HVIS DU TABER HÅR